1 rok od založení blogu

Ačkoliv jsem zanevřela na nový systém vkládání fotografií na tento blog, nezapoměla jsem, že má narozeniny. Tak všechno nej a snad se brzy změní wordpress a objeví se nějaký článek nebo blog skončí mezi ostatníma v propadlišti blogerských dějin.

12 komentářů u „1 rok od založení blogu“

  1. wordpress se nezmění, je jen nutné změnit přístup k němu 😉 nový systém vkládání je sice odlišný od toho předchozího, ale jdou s ním stejná a mnohdy i lepší kouzla, než se starou verzí.

  2. kouzelnou hůlku máš ty šéfe 😀 A na tenhle systém bude potřeba něco víc než čáry máry 🙂 (teď vypadám jako nějaký zpátečník, který nemá rád novinky, ale tak to není, jen nerada vyměňuji a vyhazuji funkční věci) Nezbude mi nic jinýho, než zaskřípat zubama, něco si zamumlat pod fousy a jít dál 😉

  3. no to bych ti radil 😀

    no heleďse, kotě. systém bude dál vylepšován. osobně bych volil nejradši nějaký kompromis mezi starým způsobem a novým. ten nový mi přijde pomalejší.

    dohledám nějaký plugin, který umožní vkládat obrázky jinak. nebo zkusíme drupal ? 🙂

  4. Koukám, že Jančin internetový šuplíček opravdu skončil v propadlišti dějin a stal se mrtvou stránkou. Škoda. No já to pořád říkám – není nad čisté HTML. :oD

  5. to není o systému, ale o výdrži a chuti. janka se holt zaměřila na jiné priority – např. teď hraje squash 🙂

    systém možná chvíli zlobil, to byly porodní bolesti nových verzí wordpressu, které jsou nyní zažehnány.

    dnes ovšem nikdo nebloguje – všichni používají facebook.

  6. Janka se dala na vězeňský sport… doufám, že ho neprovozuje v nějaké vězeňské cele. Ale to určitě ne, nedávno mi psala k mému obrázku na Fotíme. :o)
    Dnes nikdo nebloguje? To se mi nezdá. Nijak se sice o to zvlášť nezajímám, ale třeba blogy na IDnes.cz velmi kvetou.
    Já bych každopádně velmi nerad byl závislý na nějakém systému, jako je Facebook a jsem moc rád, že mám svou stránku, kde jsem jediným pánem a můžu si tam dělat co chci.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Blue Captcha Image
Refresh

*